Përkujdesi për fytyrë & lëkurë

Produkte për përkujdesje për lëkurnë e fytyrës dhe lëkurën e trupit

Përkujdesi për fytyrë & lëkurë  There are 23 products.

Subcategories

 • Krema për fytyrë

  Produkte për përkujdesjen e lëkurës së fytyrës, për një lëkurë të shëndetshme dhe pa të meta.

 • Qumësht & Tonik fytyre

  Produkte për pastrimin e fytyrës nga makiazhi, mbetjet e grimit, ndotja e lëkurës nga ajri, dhe sekrecionet tjera të lëkurës.

 • Qumësht Trupi

  Produkte për mirëmbajtjen dhe përkujdesin e lëkurës së trupit.

 • Krema mbrojtes nga dielli

  Krema për mbrojtjen e lëkurës nga rrezatimi i diellit, rrezet UV, dhe dëmet tjera të rrezatimit diellor.

 • Balsam (Labellë) për buzë

  Produkte për mirëmbajtjen e lëkurës së buzëve.

 • Faculeta të lagështa

  Faculeta të lagështa për pastrimin e lëkurës së fytyrës dhe trupit.

per page
Showing 1 - 18 of 23 items
Showing 1 - 18 of 23 items