Rreth nesh

Rreth nesh

Historiku i kompanisë
Sinani Cosmetics filloi punën në vitin 1992, në qytezën e Therandës. Gjatë viteve, përmes punës së palodhshme dhe sakrificave të shumta Sinani Cosmetics arriti të zgjerojë vepritarinë e saj në terren, duke u bërë distributor i disa brendeve të famshme, si dhe duke rritur numrin e pikave shitëse nëpër qytetet e Kosovës.
Sinani Cosmetics momentalisht operon në Kosovë dhe në Shqipëri.
Kjo faqe, shërben për të përshkruar aktivitetin e kompanisë brenda Kosovës. Për aktivitetet në Shqipëri, vizitoni: www.SinaniCom.al

Pikat shitëse:
1. Prizren (brenda Interex (ish Emona City).
2. Ferizaj (brenda ETC)
3. Therandë (te stacioni i autobusëve)
4. Lipjan (brenda Interex)
5. Skenderaj (brenda Interex)
6. Mitrovicë (brenda Interex)

Brendet dhe produktet
Brendet që përfaqëson Sinani Cosmetics janë të paraqitura në faqen fillestare. Brenda çdo brendi gjenden produktet përkatëse.

E-mail: info@sinanicom.com

Information

Manufacturers

New products

Tags