CDC TONIK PER MAKE-UP MBI MOSHEN 25 VJET

New product

TONIKU RIVITALIZUES
I bërë nga përbërësit natyralë aktivë, ai kompleton rutinën e spastrimit të
përditshëm për lëkurë të pjekur. Ekstrakti i boronicës ka cilësi rigjallëruese, ndërsa
Vitaminat A dhe E stimulojnë rinovimin e qelizave të lëkurës. Rezultati është një
lëkurë e butë, e lëmuar dhe e ndritshme. Aplikojeni produktin në fytyrë, qafë dhe
dekolte në mëngjes dhe në mbrëmje pas pastrimit me Pastruesin Cera di Cupra
dhe Qumështin Tonifikues.
Shishja përmban 200 ml.

9 other products in the same category: