CDC Qumsht fytyrë mbi moshen 25 vjet

New product

Trajtimi për pastrimin e fytyrës
QUMËSHTI TONIFIKUES DHE PASTRUES
Në sajë të përbërësve të tillë të çmuar si proteinat e qumështit dhe vitaminat A dhe
E, ai largon butësisht papastërtitë e lëkurës dhe kryen një veprim tonifikues dhe
rigjenerues. Prandaj lëkura qëndron e pastër, e butë dhe e freskët për një kohë të
gjatë. Produkti përhapet në fytyrë, qafë dhe dekolte me lëvizje të lehta rrethore
masazhuese dhe pastaj hiqet duke përdorur një copë pastruese pambuku dhe ujë të
vakët, gjë pas së cilës aplikohet Toniku Rivitalizues Cera di Cupra.
Shishja përmban 200 ml.

9 other products in the same category: