CDC Rosa 100ml

New product

Cera di Cupra Rosa mbështetet në një formulë origjinale të pandryshueshme me përbërës të tillë natyrorë si dyllë bletësh dhe glicerinë.Mbrojta e saj nga vepruesit atmosferikë dhe smogu,së bashku me një veprim mbrojtës dhe ushqyes,e bën atë një aleat të fuqishëm të atyre grave që dëshirojnë që ta ruajnë elasticitetin dhe magjepsjen e lëkurës së tyre.

Cera di Cupra Rosa është e përshtatshme për lëkurë të thatë.Ju mund ta përdorni kremin cdo mëngjes dhe mbrëmje dhe do të jetë më mirë të merni vetëm një sasi të paktë duke e vënë atë mbi te gjithë fytyrën dhe qafën tuaj.

Është i testuar nga pikëpamja dermatologjike.

23 other products in the same category: