CDC ANTI-MACCHIE 30ML

New product

Trajtimi Specifik
KREMI PASTRUES KUNDËR NJOLLAVE
Ai është një përgjigje efektive për problemin e njollave të errëta në lëkurë që
shkaktohen nga prodhimi i tepërt dhe i paqëndrueshëm i melaninës. Ai vepron
nëpërmjet një formule inovative që përmban ujë limoni, ujë grejpfruti dhe:
NaturComplex®: një kompleks qartësimi që bazohet në ekstraktet natyrore nga
Mesdheu (portokalli i kuq, ulliri dhe kaper) i cili pengon prodhimin e melaninës
Acidi glikolik: në sajë të cilësive eksfoliante (shpetëzuese), ai e zbut dhe e
qartëson ngjyrën e lëkurës
Filtrat UV: e mbrojnë lëkurën kundër efekteve të rrezeve UV (ultraviolet), duke
prodhuar një efekt kundër plakjes dhe duke parandaluar shfaqjen e njollave të
errëta
Është vërtetuar se përdorimi i produktit lejon një reduktim prej tre deri në katër
herë të sasisë së pigmentimit të lëkurës pas 20 ditësh trajtimi. I testuar
dermatologjikisht, ky produkt përmban përbërës natyralë aktivë dhe për këtë arsye
gjendet në një shishe praktike 30 ml pa ajër.

23 other products in the same category: