CDC Milano City Cream

New product

Krem mbrojtës për fytyrë, nga ndotja, UV radiacioni dhe substanca të dëmshme. 50ml. Pa paraben.
Hipo-alergjenik. Për çdo lloj lëkure.

23 other products in the same category: